Deze spaghetti met rucola-walnotenpesto en Parmezaanse kaas bestaat uit slechts enkele ingrediënten, maar barst van de smaak!
Bereid de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
Maak ondertussen de pesto. Zorg dat de rucola echt goed droog is. Meng de rucola in een grote kom met de gehakte walnoten, de Parmezaanse kaas, de knoflook en een flinke snuf zout en zwarte peper.
Doe als de ingrediënten voor de pesto zijn gemengd de ingrediënten in een hakmolen. Maal telkens kort en voeg langzaam olijfolie toe tot het de gewenste consistentie heeft. De pesto moet de dikte van tapenade hebben. Proef of er nog zout en peper bij moet.
Giet de spaghetti af en doe de warme spaghetti terug in de pan. Schep de pesto door de warme spaghetti en verdeel over twee borden. Strooi nog wat extra Parmezaanse kaas over de pasta.
Dit recept is gevonden op receptentesten.nl