Deze macarons met frambozen en granaatappel zijn gevuld met een botercrème met gepureerde frambozen en granaatappelpitjes. Door kleurstof te gebruiken krijgen de macarons een prachtige roze kleur.
Leg het bakpapier op een ovenplaat en vul een spuitzak met het beslag. Spuit de macarons op het bakpapier tot het beslag op is. Doe dit eventueel in twee delen indien nodig. Neem een handdoek en laat hier de bakplaat een paar keer op "vallen" zodat overtollige luchtbelletjes uit de macarons gaan.
Terwijl de macarons in de oven staan of aan het afkoelen zijn maak je de botercrème. Hiervoor klop je de boter ongeveer 5 minuten lang op met een garde of keukenmachine tot hij wittig van kleur is. Druk de frambozen door een zeef en doe het vocht wat er vanaf komt bij de boter samen met de poedersuiker. Pers de granaatappel uit en voeg dit ook toe aan het botermengsel. Meng door elkaar tot een gladde botercrème.
Pak vervolgens een macaron en spuit met een spuitzak een beetje botercrème erop en druk het andere deel van de macaron er voorzichtig op. Herhaal tot alle macarons aan elkaar zitten door een beetje botercrème.
Tip: De macarons kun je ongeveer 3 dagen bewaren in de koelkast.
Dit recept is gevonden op receptentesten.nl