Maaltijdsalade met rode bieten en geitenkaasdressing
Deze maaltijdsalade met rode bieten en geitenkaasdressing is een heerlijke combinatie van aardse rode bieten en peer en een heerlijke dressing van geitenkaas en munt.
Klop de notenolie en azijn door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep dit door de bieten samen met de bosui.
Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil en pers de citroen uit.
Pureer de geitenkaas met 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en de olijfolie met een staafmixer tot een gladde dressing. Breng de dressing op smaak met honing en royaal peper.
Schil de peer, snijd deze in blokjes en besprenkel ze met de rest van het citroensap.
Verdeel de sla over 2 borden. Leg in het midden een bergje van het bietenmengsel en verdeel de peer eromheen. Besprenkel het gerecht met de geitenkaasdressing en bestrooi met de munt.