Broodje met rosbief en truffelmayonaise

Deze ciabatta met rosbief en truffelmayonaise is mijn versie van een heerlijk broodje dat een vriendin onlangs meebracht naar een picknick. De aardse smaak van de truffel is erg lekker bij de rosbief.

Ciabatta met rosbief en truffelmayonaise; recept; recepten; lunch; lunchgerecht; pijnboompitten; rucola; brood; broodje; rosbief

Ciabatta met rosbief en truffelmayonaise maken

Eigenlijk kun je voor dit broodje nauwelijks van een recept spreken. Je neemt een broodje (ik heb een ciabatta broodje gebruikt), je besmeert dit met truffelmayonaise en je belegt het met rosbief, rucola en pijnboompitten. Heel simpel en heel erg lekker!
Eventueel kun je ook nog wat geschaafde Parmezaanse kaas op het broodje doen.

Hieronder vind je een receptenkaart met de ingrediënten en instructies voor dit recept. Met de printer knop rechts bovenaan op deze receptenkaart kun je het recept afdrukken.

Meer recepten van lunchgerechten

Een gewone boterham met beleg eet ik al zo vaak. Dus als ik tijd heb, maak ik graag wat bijzonders voor de lunch. Kijk HIER voor meer recepten van lunchgerechten. 

Broodje met rosbief en truffelmayonaise

Neem een lekker broodje, besmeer dit met truffelmayonaise en beleg met rosbief, rucola en pijnboompitten. Heel simpel en heel erg lekker!

Menugang Lunch
Keyword brood
Bereidingstijd 10 minuten
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 broodje bijvoorbeeld ciabatta
  • 50 gram rosbief (broodbeleg)
  • 2 eetlepels truffelmayonaise
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • handje rucola

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur goudbruin.

  2. Snijd het broodje open en besmeer beide helften met truffelmayonaise. Verdeel de rosbief, rucola en pijnboompitten over het broodje.

Notities

Tip: schaaf eventueel nog wat Parmezaanse kaas over de rosbief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.